Szanowni Klienci!
Informujemy, że nasz sklep jest w tej chwili w fazie testów i zatowarowania. Niektóre funkcjonalności mogą jeszcze nie działać. Jeżeli jesteście zainteresowani produktami z naszej oferty prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny. Sklep będzie w pełni dostępny z dniem 01.10.2016r.

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies.
Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce prywatności.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
502 367 911 pn - pt 9:00 - 17:00
Twoje konto Zaloguj się | Zarejestruj się
  Katalog » O Gastro Doradcach
Kategorie
  » KUCHNIA I ZMYWALNIA
  » SALA KONSUMPCYJNA
  » SANITARIATY
  » ZAPLECZE TECHNICZNE
  » KUCHNIA
  » BAR
  » ZMYWALNIA
  » CHŁODNIA
  » URZĄDZENIA DODATKOWE
  » KUCHNIA
  » SALA KONSUMPCYJNA
O Gastro Doradcach
Jesteśmy specjalistami w branży wyposażenia obiektów gastronomicznych i hotelarskich z 20 letnim stażem.
Od 1996 roku prowadzimy działalność w zakresie doradztwa, sprzedaży, montażu i serwisu urządzeń gastronomicznych. Ponadto dostarczamy najwyższej jakości środki chemiczne niezbędne w codziennej pracy w tego typu obiektach.
Współpracujemy z czołowymi producentami urządzeń gastronomicznych i galanterii kuchennej i stołowej na świecie. W naszej ofercie posiadamy wszystko co niezbędne do prowadzenia działalności gastronomicznej - od pieców konwekcyjno-parowych po grawerowane łyżeczki do herbaty.

Wiemy jak trudna jest działalność w branży gastronomicznej. Potrafimy skutecznie doradzić zarówno przyszłym jak i obecnym restauratorom jak uniknąć często bardzo kosztownych błędów i osiągnąć sukces finansowy.

Oceniamy biznesplany i tworzymy je jeśli przyszły restaurator nie ma pomysłu na swoją restaurację. Przeprowadzamy audyty działających obiektów gastronomicznych. Analizujemy otoczenie, konkurencję, koszty stałe i zmienne. Budżetujemy i tworzymy harmonogramy otwarcia obiektu, tworzymy karty menu i indywidualne receptury dopasowane do profilu działalności.

Przez 20 lat działalności wyposażyliśmy w sprzęt i środki chemiczne setki hoteli, restauracji, barów, pubów, kuchni i stołówek oświatowych, domów pomocy społecznej i innych obiektów zbiorowego żywienia. Zebrane na przestrzeni lat doświadczenia pozwalają nam podjąć się każdego wyzwania stojącego przed naszymi Klientami. Doradzimy jaki sprzęt najlepiej sprawdzi się w określonych warunkach, zaprojektujemy od podstaw kuchnię i pozostałe pomieszczenia, wykonamy projekt technologiczny zgodny z wymogami inspekcji sanitarnej i straży pożarnej. Na życzenie Klienta opracujemy instrukcje bezpieczeństwa, karty stanowiskowe, dokumentację wdrożenia systemu HACCP i/lub GHP. Ponadto nasz grafik może wykonać indywidualny projekt identyfikacji wizualnej restauracji lub hotelu, która będzie łączyła wystrój wnętrz, karty menu, wkładki sezonowe i dokumenty dostępne dla Klientów w spójną całość.

Koordynujemy inwestycje na każdym etapie - od pomysłu po otwarcie lokalu. Projektujemy zaplecze, doradzamy przy wyborze sprzętu niezbędnego do prowadzenia określonego profilu kuchni, nadzorujemy ekipy wykonujące prace budowlane i wykończeniowe, pomagamy w rekrutacji personelu i przeprowadzeniu szkolenia zawodowego. Opracowujemy procedury, standardy i raporty dotyczące prowadzonej działalności gastronomicznej. Negocjujemy umowy handlowe i pomagamy w doborze dostawców.

Prowadzimy szkolenia dla kadry zarządzającej z zakresu skutecznego zarządzania finansami, personelem i procedurami wdrożonymi w obiekcie. Projektujemy kampanie marketingowe i akcje promocyjne.

Jesteśmy w stanie zaprojektować i w pełni wyposażyć każdy obiekt gastronomiczny. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej, zadzwoń do nas!
Powrót